måndag 26 november 2007

Onsdag - Bråk.

Morgonen börjar med "peanut tackar för frukosten. Idag får han eget blodsystem."

Bråk, bråk, och under bråket mailar hon till vår bankman om nånting runt lägenheten. Om att jag ska köpa ut henne, bla-bla. Vi äger 50% av lägenheten, och 50% av lånen. Det lilla det är frågan om är några tusenlappar i ökat värde i lägenheten, vi har gjort en del renoveringar. Men efter kompisarna sålde ett hus ute på värmdö har man förstått att även om värdet går upp med hela 40 000 (10%) vilket är best case scenario, så ska ju mäklaren ha sitt vid försäljningen också. Är det då någon idé att lägga pengar på en värdering av lägenheten då? Nej. Och mer tänker inte jag lägga energi på en så värdelös diskussion, som fortfarande, bara 2 dagar efter breaket säkert bottnar i något helt annat. Möbler och elektronik är värt mer detta. För att inte tala om bilen.

Nu har jag nästan kommit i kapp i min skrivning här, sitter onsdag morgon, en timme försen till jobbet och skriver på datorn i tunnelbanan. Gick på fel tåg dessutom. Jag har tankarna någon annanstans. Jag undrar vart egentligen, för om man sitter och stirrar ut genom fönstret så är det bara tomt i huvudet. Någonting maler runt, men ingenting kan tolkas.

Det här tar mycket mer tid att skriva än vad jag trodde det skulle ta. Jag sitter på väg till jobbet, på väg hem från jobbet och 4-5 timmar varje kväll de senaste 3 dagarna.

(PS från nutiden, det kan bli lite ryckigt med nya inlägg - jobbar all min vakna tid just nu. Klockan är 22 nu, dags att gå hem från jobbet, sova, gå upp och gå till jobbet igen. Egentligen kunde jag lika gärna sova kvar här...)