fredag 28 december 2007

Tisdag 25/12 Juldagen är hemvändarfestdagen

Tisdag 25/12 Juldagen är hemvändarfestdagen
Juldagen är ju hemvändardagen, man går ut på lokala orten man kommer från och hoppas träffa några andra. Det gick ju sådär. Jag såg en som jag inte sett på snart 10 år, en tjej från klassen i högstadiet. Hon såg ut som förut, samma frisyr, samma beteende (inget dåligt med det), tyvärr så pratade vi aldrig.

Sen drog vi vidare till nästa ställe, herre-gud. Inte en enda låt kom från den här sidan 2000-talet, det lilla dansgovlet var mycket mindre än det lilla lilla på Café opera förra veckan, dessutom var det var långt från fullt.

Det var bondlurkar som hoppade runt men en och annan hemvändare i kostym som gick från tjej till tjej och frågade om dom ville ha något att dricka. Tjejerna var typ sådana som passar bra ihop med bondlurkar och jag kände mig alldeles för hipp och lite väl malplacerad. Klockan närmade sig halv två, och de drog på det bästa de hade i gamla skivspelaren... dansa till Rednex var kanske inte det jag längtade efter, då lackade jag lite. Klockan två blev man utkörd, och inget ställe har öppet, bara att gå hem.

Eftersom man inte känner sig ett dugg färdig med kvällen går man och sätter sig på datorn, skriver detta, lyssnar på riktig partymusik och raderar sina 15 skräpmail man fått sen man gick på förfesten. God Natt!


(Nu har jag inga fler färdigskrivna inlägg, så det blir nog tomt här till efter nyår iaf)