måndag 17 december 2007

Måndag 10/12, dag 26 - Omstylingen

Japp, idag fick jag min omstyling av den vackra flickan på en stureplanssalong. Hon piffade och hade sig i en timme. Så lite hår som hon klippte bort har jag nog aldrig förlorat hos en frisör. :)

Killarna på kontoret märkte knappt någon skillnad från den långhåriga kalufs jag hade innan. :) Men tjejer verkar märka skillnad på ett friserat hår, många har kommenterat det, och anna tyckte också det blev bra.

Första gången nånsin jag har en frisyr, annars har jag ju bara haft "kort rufs". Ska känna efter hur det här känns till jag behöver klippa mig igen. Det lär dock inte ta speciellt lång tid den här gången :)

Men lägga 600 spänn på en klippning, nej det lär jag inte göra.

Dra ner på bloggandet

Det känns som den värsta perioden är förbi, jag kommer nog inte skriva vad jag gör dag för dag längre. Vad jag gör om dagarna är inte längre en del av bakgrunden till varför man beter sig som man gör.

Annars skulle det nog bli väldigt likadana och tradiga veckor - jobbar mån-fre, festar lör-sön och bråkar mån-ons. Det är så det ser ut som att närmaste framtiden kommer att se ut.

Känner inte heller samma behov av att skriva av mig längre heller, och ni kanske märker att det inte är lika fint skrivet längre. Kommer att skriva om saker som jag tänker på, och hur det går för oss, men det dras ner på bloggandet nu.

Ni får gärna sätta på prenumeration av bloggen så ni ser när det kommer nya inlägg, det gör man genom att bokmärka RSS-sidan. Det är den där orangea symbolen till höger i adressfältet. Tryck på den, tryck sedan på att lägga till sidan som bokmärke. Då får ni en siffra inom parantes hur många olästa inlägg som finns på sidan. (Ni 30% som fortfarande kör Internet Explorer 6 har inte den funktionen, prova Firefox istället, och se till att hålla datorerna uppdaterade så ni inte får in massa skräp)