onsdag 26 december 2007

Måndag 34/12 Julafton

Jodå, tomten kom även till mig, trots att jag inte vart snäll i år. Morsan pratade med tomten om samhällsproblemen på nordpolen, global uppvärmning och exploatering och mineral-insutrin som hotar att invadera tomtens verkstad på nordpolen. Tomten hade glömt sitt skägg i släden, så han/hon hade en halsduk istället.

Jag fick en filt, och två fina t-shirts och minneskort till mobilen. Och fin choklad med fet julbonus från jobbet.

Det gick faktiskt över förväntan att fira jul med familjen, även om julmaten var en enrätters och inte en trerätters jag blivit bortskämd med de senaste åren. Även om tomten inte hade skägg, och fastän det inte fanns någon julgran som skymdes av det stora lasset julklappar som sträcker sig till toppen av granen.

Söndag 23/12 Dagen före dopparedagen

Ännu en vecka till sin ända, imorgon är det julafton och jag har faktiskt hunnit fixa alla julklappar jag behövde fixa!

Systerdotter får kareokemaskin, hennes bror får en fet lastbil med fler bilar på flaket. Tillsammans får de även en sån här riktigt stor rund Twix.

Morsan önskade sig draperistång med fästen, el-splittar till vägguttagen och massa sånt krafs. Z ville ha en tvättkorg och nån hylla, L fick ett radiostyrt flygplan för utomhusflygningar. Syster med man fick 5-pack kasetter till sin DV-videokamera, och min bror ville inte ha något.

Min första jul tillsammans med familjen på 8 år, får se hur detta blir...