tisdag 4 december 2007

30/11 dag 15 Fredag - Inget sex

Jag har inte haft sex på 2 veckor, det här må låta, men gud vad jag tänker på sex!

Inget festande, inget dalarna, tog en öl med en kompis och lämnade den vackra röda bilen inne i stan. En fredagkväll. Jag kan inte låta bli att känna mig lite orolig för hur pärlan ska ha det inatt.

Snacka om oproduktiv vecka på tänkarfronten. Inte haft tid till någonting förutom lite bråk. Inget tänkande alls.

Har jag råkat träffa in ett okänt samhällsproblem?

Jag tror det här är ett betydligt vanligare problem nu.
I dagens Metro kan man läsa att unga mår dåligt för att de inte hinner göra allt innan man är 30 och ens biologiska klocka börjar ticka.

Svårigheter att hinna med hemmet, välja rätt yrke, träffa vänner, inte räcka till på jobbet, inte klara kraven i arbetslivet och hinna göra karriär är de största stressfaktorerna.

En tredjedel känner stress över att inte hinna med allt man vill göra innan man skaffar familj.


Det står också att unga tjejer är mer stressade än män, och det är naturligtvis för att deras biologiska klocka går fortare. Jag menar, till och med Hugh Hefner kan ju få barn, men mammorna var inte ens födda när han gick i pension.

Om den här undersökningen från TCO stämmer så innebär detta att vi har ett nytt samhällsproblem där åsikterna hur man ska agera när man väl hamnar i situationen går isär så totalt, och kan rasera vilket förhållande som helst. Kommentarerna på den här bloggen visar ju att folk har väldigt olika åsikter om hur problemet bör hanteras - för åsikter har folk alltid.

Kolla bara vad det gör med våra liv - och det verkar knappast ovanligt. Har jag råkat naila ett okänt samhällsproblem?

30/11 dag 15 - Fredag Moodswings så det blixtrar

Jösses, snacka om moodswings. Det här är riktig sandlåde-nivå.

Hon ringer och är fly förbannad på mig för konstiga otäcka kommentarer hennes lillasyster fått på sin blogg från någon anonym en. Anna är helt övertygad om att det är Z som skrivit dom, och häver ur sig allt från att deras tomtar är brända för all framtid, även om vi skulle få ihop det igen, och att hon minsann ska åka hem till henne och hämta hennes dator så hon inte kan skriva några fler kommentarer. Och hon vill att jag säger till Z att inte göra så.

Jag ringer upp Z, tämligen övertygad att de knappast var hon som skrev det och det sa hon naturligtvis att det inte var, varpå hon skickar ett mess till anna om att de kanske skulle prata.

Då ringer anna upp mig och är arg som ett bi för att zandra skickade messet. jag säger att jag tror på Z när hon säger att det inte är hon, och tycker dom kan prata direkt om de har problem istället. Men det har anna alltid vägrat, förstår inte varför.

Senare får man ett mess på telefonen från anna "Du har rätt fast fel och rätt men fel och ja jag är skitskitzo idag!". Svarar: "Det där lät kompilcerat" och svaret blir "Mycket :) skrattar gråter är arg. skrattar :) flåt."

Och sen ringer hon och ber om ursäkt och är hur gullig som helst. Jag förstår ingenting förutom att jag ska hålla mig ifrån ett tag.

Dagen efter så säger hon att hon fortfarande tror det är Z, hon bara bad om ursäkt för att hon blandade in mig...