onsdag 16 april 2008

update - senaste månaderna

Vad har hänt senaste tiden?
Jo, anna bor i dalarna, hon har äntligen fått en fin egen lägenhet med inflyttning första maj. Misstänker starkt att hon inte ska ut och demonstrera :)

Allt ekonomiskt är nästan löst, de håller på å processar banklånet för bostadsrätten i stockholm som jag ska ta över... Det har gått väldigt segt. Med facit såhär efteråt hade det nog vart bättre om vi två knallade in till banken, satt oss ned och fixat allt på en gång istället för att ta en sak i taget över mail med dom. Lätt att vara efterklok...

Var ju på ultraljud med anna för någon månad sen också, vet inte om jag skrev om det, men det gjorde inget större intryck... bilden var väl typ som en sån här mönsterbild som man ska titta på och tala om vad man ser - en del ser otäcka figurer, andra ser fina stränder och vissa ser en naken tjej... Barnmorskan såg massa kroppsdelar iaf. Det är för övrigt en pojke, beräknat datum för kläckningen är slutet av juli.

Jag har inte haft någon TV på snart 3 veckor då den har vart inne på garantireparation eftersom den vägrade stänga av sig. Argh! Vilket jävla fel! frustrerande utan TV!

Har vart ut och festat typ 3 gånger i månaden på diverse uteställen, det har vart roligt! Umgås mycket mycket mer med kompisar numera. Har inte alls samma liv nu som för ett halvår sedan, det här är nytt, mer spännande och också mer energikrävande. Tycker det är lite jobbigt att ligga på åt alla håll och vara social, är väl lite orolig att folk ska tycka jag är lite för på, men man lär ju engagera sig om man vill utöka sitt sociala nätverk... På nåt känns det som att det först nu jag faktiskt flyttat till stockholm från dalarna, inte för fem år sen. Eller att jag gjort det på nytt på något sätt. Det är ju det här jag saknat, jag har alltid tyckt om att ha folk omkring mig och vara social. Sen vi flyttade hit har vi inte haft så mycket folk att umgås med. Och när vi gjorde det var det oftast inte alla på en gång, som nu.

Jag har blivit totalt beroende av facebook, det är ett måste för att hålla reda på alla nya bekantskaper och hur de känner varandra. Stockholm kan också vara litet, märks när man för samman helt skilda kompisnätverk och det finns gamla strul som dyker upp som de själva trodde att de skulle slippa se varandra igen, men nej de har tydligen gemensamma vänner :)

Många av alla singlar där ute har där under en ganska svart tanke - de flesta har gett upp hoppet om att det finns någon kärlek. Sitter de och säger på varsitt håll, både killar och tjejer, har gett upp hoppet men inte försöken. Jag tror inte ett ögonblick på det, klart den finns! Jag vet att den finns! Jag försöker dock undvika den än så länge, tror inte det skulle vara bra att kasta in sig i nåt nytt. Vilket många tycker är lite märkligt, va försöker han inte ens, hon var ju helt klart intresserad och han åker hem istället för att följa med henne hem?!? Jaa, jag är liksom mer intresserad av större socialt nätverk, och det är inget bra sätt att göra det genom att göra andra sura för man försökt med tjejen de limmar på.

Jag har återigen blivit handledare för övningskörning med en kompis, det ska bli roligt, hoppas han inte kvaddar min bil, :P han är lite rolig, förstår inte alls varför jag vill hjälpa honom med det - korkskalle, måste man ha världens mest egoistiska anledningar till att hjälpa folk? Kan det inte bara vara för att man vill bli bättre kompisar?

Ut och resa ska jag också! Börjar med en långweekend till New York i slutet av maj. Riktig lyx, 5-stjärnigt hotell och allt betalt, inkl spriten och sightsing och frihetsgudinnan. Sen hoppas jag komma iväg på en mer ordentlig semester efter det, hälsa på några av dessa kompisar ute i världen man pratat med på internet alla dessa år men aldrig träffat. En bor i den underbart soliga staden Tel Aviv, tänk att få stoppa tårna i varm sand, å gud så underbart tänker jag i det gråa vardagen i Sverige. Dyrt blir det ju inte heller, behövs ju inga hotell.

Livet går vidare, men man får slita lite för att komma dit man vill ta sig.