söndag 23 december 2007

God Jul!

Jag vill önska alla en God Jul, hoppas ni får ha det trevligt med era nära och kära!

Söndag 16/12 - Det känns att vi är olika

Vaknar vid 4 på eftermiddagen av att anna messar och frågar om jag kan hämta henne vid tåget på centralen ikväll. Ingen bakfylla alls!

Vi kommer bra överens, kan prata och så. Men nu märker man verkligen såna här saker som man haft kärleksfullt överseende med förut, beteenden som man nu tänker på hela tiden.

Typ när hon sitter och kommenterar oavbrutet när vi kollar på Idol-finalen jag laddat hem (missade ju den förra helgen). Jag vill ju höra när dom sjunger, anna klagar på hur Marie står som en kyckling när hon sjunger. Hur mycket bättre det lät på vår surround-anläggning än på hennes föräldrars TV när hon kollade på det där. Kan det vart för att pappa snarkade så fort Marie sjöng? blabla bla... Jag vad vet jag, jag får ju inte höra något i alla fall.

Eller, hon har inga andra historier alls att berätta om dagarna hon varit borta förutom vad systrarnas små barn nu hittat på för upptåg, vad de sagt och gjort och så vidare.

Nej, det märks att vi vill åt olika håll, och vi redan kommit en bit från varandra. Hon tänker på barn, jag tänker på upplevelser.