onsdag 19 december 2007

Torsdag 13/12, 1 månad

I morgon är det en månad sen det hela började, på söndag är det en månad sen det tog slut. Den första månaden. Känns vemodigt.

Chefen har kommit tillbaka från sina 2 första veckor med bebben, det börjar bli lugnare nu och jag behöver inte tänka på allt. Skönt. Stannade dock kvar ändå till 9 idag, städade massvis. Fan tänk er hur det ser ut när det bara är ett stört gäng killar på ett kontor!

Jag ville liksom inte åka hem. Det fanns ingen anledning. Ingenting att åka hem till. Bara en tom lägenhet och ännu en kväll att försöka hitta på något framför datorn. Lägger till 50 apps på facebook, jagar inspelningar från idol-finalen... (Jag tycker ju egentligen inte alls om idol, men amanda är så grymt bra och jag missade ju idol-finalen när jag satt i en bil på väg till dalarna)

Det känns att tiden börjar gå riktigt snabbt nu, till och med snabbare än innan allt det här stannade tiden. Det är fan december! Det är redan lucia! Halva julkalendern har redan gått! En arbetsvecka kvar och sen är det jul! 2 dagar till och sen är det 2008! Och jag som aldrig hann köpa någon julkalender till Anna. Hon brukar ju alltid vilja ha det. Hon brukar vara så söt när hon kliver upp varje morgon, snor med sig täcket i soffan och tittar på julkalendern på TV och öppnar sin lucka.

Och jag fick ingen godis-kalender heller. Anna brukar alltid tillverka en alldeles egen godis-kalender till mig. Alltid olika varje år, ibland med massor av godisar i snören, andra år är det luckor man ska öppna.

Jag undrar vart jag ska fira jul i år. Min jul var ju aldrig speciellt viktig förren jag träffade anna. Men hennes jultokighet har smittat av sig lite. Vi har tre julgranar, säkert 300 julkulor i glas, 5-6 ljusslingor och flera flyttkartonger fulla med tomtar och annat juligt.

Jag såg till och med ett ridande luciatåg som red rakt framför min bil på stureplan idag. Och den gigantiskt stora julgranen vid skeppsbron. Det är juletid. *Tänker på flygande renar, lussekatter pepparkakor och tomar*

Men SHIT! Jag har fan inte köpt en julklapp ännu! Och pengarna har ju minst sagt bara flugit iväg denna månad!