lördag 15 december 2007

Söndag 10/12 dag 25 - Jag och anna i bilen hem från dalarna

Anna är ju dalarna varje helg, hon vill inte stanna kvar här en enda helg sen dag 1. Det är ett jäkla resande... Eftersom jag vart i dalarna också kan vi ju lika gärna åka tillsammans til storstan.

Instängda i en bil hela vägen, sist vi var det var gången vi breakade.

Men, vi bråkar inte alls! Vi ska inte göra detta ugly alls, vi ska kunna vara kompisar efter detta. Som det verkar så måste vi till och med träffas 20 år fram i tiden. Och ärligt så är det inte så hemst tanke att få hålla kontakten med anna. Och det är så det blir - vi går skilda vägar, men jag kommer ju naturligtvis göra vad jag kan för mitt ev kommande barn, även om jag inte fick vara med att planera fram det hela.

Det får gå som det går, man får försöka göra så bra det går under omständigheterna. Och så länge jag och anna kommer överens och inte bråkar så lär de gå tillräckligt bra. Hoppas jag.

Veckan går, jag och anna bråkar inte alls. Vi har till och med kollat på en film tillsammans (Simpsons-filen), men sådär jätteupplevelse var det inte. Man sitter ju inte och slingrar sig i soffan tillsammans liksom...

Och vem vet, någon dag någon gång i framtiden kanske vi vill åt samma håll i livet igen, kanske våra vägar möts igen. I en annan värld, i en annan tid.