lördag 24 november 2007

Måndag - Jag ska göra något av mitt liv

Idag är jag faktiskt lite positiv på väg till jobbet. Jag har också bestämt mig. Kommer man till den tidpunkt i livet då man tvingas ta beslut man inte vill göra så är det till att tänka vad man vill med sitt liv egentligen. Jag ska få bort den här tråkiga stressiga vardagslunken.

Jag ska rycka mig i kragen och göra något roligt. Än så länge är det just det som är meningen med livet. Festa med kompisar, uppleva saker.

Jag och anna träffades när hon gick i 9an, jag gick första året i gymnasiet. Nu jag 25, och jag har aldrig i hela mitt liv raggat. Jag har ingen som helst aning om jag är något att ha på köttmarknaden. Aldrig någonsin fått bekräftelse från någon annan än just anna. (förutom fyllot på en fest för 5 år sedan, som satte på en kompis när jag sa att jag redan hade flickvän och planerade att fortsätta ha det :)

Ni kanske tycker det låter konstigt, men det är varje helg fullt med folk som är ute på krogarna med det egentliga syftet att få bekräftelse. Det finns säkert bättre sätt att få det, vad vet jag. Sånt här vill jag ta reda på och uppleva - livserfarenhet. Tänk om min framtida tonåring kommer med kärleksproblem, jag har ju ingen aning. Förutom just biten med oönskad graviditet då förståss...

På söndag ska jag shoppa kläder, och helgen efter ska jag ut med ett par kompisar och göra stan osäker. Shit, scary. Undrar hur stockholms krogar är, har hört man blir utslängd efter någon öl bara. Låter trist.

Sen ska jag rycka mig i kragen och städa upp här hemma. Inga mer påsar som står överallt, det ska dammsugas, och köksrenoveringen som pågått i snart ett år ska bli klar, bara kryddhyllan kvar ju. Och elsladden till diskmaskinen.

Inte mer lallande på jobbet, ska göra klart det jag åtagit mig innan jag tar på mig något nytt. Inte ens svara i telefon och undvika butiken - jag ska bli klar.

Måndag - Allt är ju inte dåligt

Det kan ju finnas bra saker med ett barn också. Jag kommer få ha kontakt med den (tills nu) underbara person som vart mitt liv i åtta år. Bortsett från denna historia ser jag oss som två väldigt bra människor, och jag kan inte tänka mig en bättre mamma till mina barn.

Just nu känner jag hur underbar det hade vart att få vara med under hela utvecklingen, ligga och klappa på magen tills den blir stor och allt sånt.

Jag vill jättegärna ha det, jag vill jättegärna vara en del av det. Men inte nu!

Måndag - När och hur pollineringen ägde rum

Friendly mellan oss idag.

Idag har vi räknat ut när och hur pollineringen ägde rum. Vi har en p-dator (Persona) som analyserar hormontester för att räkna ut när det är säkert att ha sex. 94% säkerhet. 5% mindre än p-piller, men man slipper hormoner. När det är röda dagar (=ägglossning och dagarna före) så har vi kondom när andan faller på.

Måndag 29 oktober, dag 13 i cykeln, Personan lyser rött och har gjort det i tre av 6 dagar. Vi har vart på minnesmiddag för P, en kompis som dog för ganska exakt ett år sedan, 35 år gammal med två barn, runt 9 och 2 år gamla. Det var en trevlig och fin minnesmiddag med hans släkt och vänner och vi hade druckit en hel del.

Det var faktiskt bra sex kommer anna ihåg. Jag har lite svagare minnen av den kvällen ännu, men de kommer nog. :)

Det betyder ändå mycket på något sätt - Det var bra sex. Det händer typ en gång i månaden på sin höjd sedan i höstas.

Tyvärr fungerade ju inte kondomen som tänkt. Inte fumligt, inte fel, inga vassa naglar. Men kondom är ju egentligen inte speciellt säkert, jag har hört att den inte ens är 90% men det där verkar det finnas hundra olika uppgifter om. ingenting är ju 100.

Sen är det ju lite ironiskt eller vad man ska kalla det - vilket minne av P...