tisdag 27 november 2007

Onsdag kväll - Det är tomt.

Jag berättade för min kollega LF ikväll. Hela biten, även den med graviditeten. Det var lika bra, han skulle ändå komma hem och få höra det av flickvännen som är kompis med anna, och dom pratade tidigare idag.

Första gången jag kunde säga den oerhört korta 1-minutsversionen till någon utan att börja grina igen. Jag och han har väl inte världens bästa kommunikation och brukar inte prata om privata saker, och det skulle bli väldigt... ockward. Men på väg därifrån så kommer det igen. Faa-an. Gå längs vägkanten och grina! Men jag kan inte rå för det, det bara kommer.

Nu när jag kommer hem så kommer det vara tomt. väldigt tomt. Anna har åkt till Dalarna. Jag ska väl städa, dammsuga eller något annat vettigt. Eller sitta och skriva blogg. Blogg blev det. Fram till 2 på natten.

Jag pratade även med en annan kompis, som jag skrev om för några dagar sen. Hon hade inga som helst svårigheter att se min sida av historien. Hon berättade även en hel del egna erfarenheter, även med hennes kompisar. Hon ångrade sig inte i alla fall. Självklart funderar man på hur det hade kunnat vara om man tagit ett annat beslut i livet, fast det funderar man ju även på i andra stora beslut.

Anna ringer på kvällen, hon tror att det är jag som skrivit hotkommentarerna på hennes blogg, hon vill att jag slutar med min, hon skriker och fräser och det slutar med att hon slänger på luren.