onsdag 5 december 2007

1/12 dag 16 Lördag - Sover som en stock

Vaknar hemma hos en kompis ute i Tumba, klockan tre på eftermiddagen och solen har redan gått ner. Förstår inte, det var ju inte ens sent igår, bara ett typ. Har alltså sovit i 14 timmar! Kan ju vara för att jag tagit igen för den sömn jag inte fått under veckan...

Åker hem, gör mig ordning och tar bilen hem till en annan kompis på Lidingö, M. Vi käkar smaskig pizza och åker ut till Vallentuna på fest. Det är någon kompis till M:s inneboende som fyller 25 år. Vad köper man i present till någon som man aldrig träffat, dessutom när bolaget har stängt? Fräsiga snapsglas såklart!

Gud va dumt att fester nuförtiden inte har vettig musik, det är hela tiden någon kareoke-maskin och det låter ju skit och alla sitter och glor på TV. TVn ska avstängd på fester! Visa ointressant vizuliser till musiken på sin höjd!

Det var ju ett äventyr hur man skulle försöka ta sig hem från Vallentuna in till stan klockan 3-4 på morgonen, men jag vaknar i alla fall med huvudvärk och enorm seghet hemma hos M klockan 3 på eftermiddagen på söndagen.

När helgen är slut så känns det ändå som man gjort något. Ibland har helgen gått och man har inte kunnat räkna upp en enda kul sak man gjort, men den här helgen kan jag räkna upp massvis - positivt! Har man gjort en massa saker kan man tänka på de under arbetsveckan och det är så mycket viktigare än att få ta det lugnt och inte göra nånting. Göra saker, göra roliga saker! Det ska jag göra nästa helg också! Man får energi av att göra saker! Att ligga hemma och dåsa framför TVn ger inte någon energi!