torsdag 29 november 2007

Dag 7 Torsdag

Jag börjar fundera, vart fan ska det här leda någonstans egentligen. Någon abort lär ju inte hända i alla fall, den helg vi skulle ha på oss att tänka ägnade hon till att läsa gravidtidningar, titta på bilder, få hela pyrets utveckling förklarat för sig från sina syskon som precis vart med om det och läsa när hjärna och blodomlopp börjar sätta igång. Eller hur allting bara ordnar sig bara man struntar i att fundera på det.

Att blogga ger väl visserligen på pränt hur man tänker och tycker egentligen, och många kommentarer är ju såna som man tänker till på. Andra är ju bara så genomskinligt att de skummat igenom rubriken på senaste inlägget och fått sin åsikt från någonannanstans. Det roligaste var ju ändå de första kommentarerna man fick på första inlägget, snacka om att uttala sig innan man hört historien.

Jag hoppas kunna få er att förstå att världen inte är svartvit alla gånger. Inte i en sån här grej heller. Det finns alltid två sidor av myntet, och det är aldrig ens fel att två träter. Tänk på det nästa gång ni bråkar, eller hör kompisen berätta om sitt bråk.

Nej det skulle väl vara den där kuratorn vi skulle gå till gemensamt, som blev avbokad när anna ringde mödravårdscentralen och sa att hon bestämt sig för att behålla barnet. Vet inte ens när det var, jag fick inte veta det förren någon dag senare. Kan ha vart i fredags, kan ha vart i måndags. Enda som finns inbokad nu är någon föräldrakurs med mödravårscentralen.... Känns inte som det var det jag behövde.