måndag 21 januari 2008

Underbara människor

Vill bara säga att det finns underbara människor där ute. De behöver inte "stå på någons sida" eller ens engagera sig, det är bara underbart ändå.
Livet kommer nog fortsätta även efter detta.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Det är klart livet fortsätter och du kommer vänja dig vid de nya villkoren. Jag för min del kommer försvinna från din blogg för alltid eftersom många stör sig på att jag inte följer strömmen och heller bråkar med mig(anonymt då helst) än håller sig till ämnet. Jag önskar er alla tre lycka till i livet... Peanut kommer få två bra föräldrar. Man mognar och växer i rollen att axla ett föräldraskap, både du OCH Anna kommer utvecklas.

Anonym sa...

De e inte det att du inte följer strömmen,utan rent av för att du skriver att du VET att du KAN allt.Man kan skriva att med min erfarenhet så var de så för mej eller jag har läst att så e de för vissa o de tror jag på.Men kliva in som en besserwiser o säga att du KAN o VET ALLT med stora bokstäver ,då får du skylla dej själv. Fisa Lisa

Anonym sa...

Håller med anonym totalt!!

Följa strömmen? Man får tycka vad man vill, men en människa kan inte veta och kunna allt!
Och vad spelar det för roll om man vill vara anonym? Man kan ju skriva vad man vill och olika namn hela tiden, det är ju inte många som vet vilka alla är iaf.

Du hugger hit och dit och kan allt men du svarar aldrig på frågor, som hur du kan veta allt?!?
Så TYCKER jag. Tack för mig.

Anonym sa...

btw så tror jag inte för fem öre att du kommer försvinna för alltid! Kanske som "anja" men du kommer snart tillbaka som typ "UTBILDAD"

Johan sa...

anja: man måste alltid få ha sina åsikter, och jag tycker det bara är bra att folk uttrycker dom. Oavsett vad det är.

Låt inte andra trycka ner dina åsikter.

Anonym sa...

Asså "Johan" Du måste ju på någe sätt känna anja eller nått? Du försvarar henne vitt och brett. Men att alltid VETA är ingen åsikt, eller?
Försvarar du henne för att hon är den enda att hålla med dig om allt?
Du säger att alla har rätt till en åsikt men du kör ju mothugg mot alla. Tror du inte anja kan försvara sig själv? Vi sitter ju faktiskt bara bakom en skärm och är stora och starka allihopa!

Anonym sa...

"Johan" Jag är för åsikter. Men emot de som tror sig besitta makten och veta med stora bokstäver. Det känns som översittarfasoner. Vi är många som känner/vet vem du är (jag tillhör nog mest dem som vet vem du är bara) och vi har alla åsikter och berättar hur vi tror vi hade reagerat, Vi tror med små bokstäver.
Och när vi ifrågasätter denna person kommer inga svar. Och hon anklagar alla att vara anonyma. Jag är inte det då jag undertecknar med mitt alias. Jag kan lämna mobilnumret om det känns bättre. Men jag vet att för vissa som du känner väldigt väl är det konstigt att du "johan" försvarar denna okända Anja som om du inte kunde se vad hon skriver. Som om du helt plötsligt inte känner dessa andra som skriver som inte står på någon sida. De förstår inte valen, vill ha en förklaring för att förstå och försöker hjälpa med sina åsikter och dem stöter du bort. tycker bara att ekvationen inte riktigt går ihop. Tycker du det?

Mvh MALIN syster till dina kompisar..

Anonym sa...

Fattar inte denna storm av angrepp mot Anja, hon yttrycker ju precis som NI sin åsikt om saker och ting, ser inte någon ödmjukhet i det ni skriver... snarare så är det ju ni alla som atakerar som verka VETA och KUNNA allt.

Anonym sa...

anonym: Trenden att skriva STORT kommer från att anja skriver bla bla jag VET bla bla med min utbildning VET jag bla bla..... Att veta är ingen åsikt!
Och det är anonyma som dig hon stör sig på som inte kan "stå" för vem man är. (för man kan ju inte skriva vilket namn man vill iaf? )

Tycker inte vi attackerar mer än henne?! Men du kanske inte läst alla kommentarer? Som jag sagt tidigare så känner jag både "Johan" och Anna och jag attackerar inte "Johan" mer än jag vet/tror att han kan ta!

Har aldrig sagt att jag är ödmjuk heller!

Anonym sa...

Ne du kanske inte attakerar johan men andra som skriver i johans blogg för det är väl hans blogg, eller? alla som läser bloggen känner inte dom här människorna utan tycker att det är intressant att läsa om andra människors osencurerade tankar. det ger tillfälle till reflektion om vad man själv tycker och tänker om olika saker. Jag tycker både anna och johan är modiga som vågar öppna sitt inersta för andra att beskåda. Fattar bara inte varför det blir en sådan pajkastning på människor som inte verkar tycka som du tex gör. Låt folk tycka va dom vill, man kan ta till sig det som är bra och strunta i resten, det är ju trots allt skrivet på johans blogg och inte någons annans.

Anonym sa...

Pajkastning?
Jag har sagt att man får tycka vad man vill. Men som sagt, veta är inte att tycka. Vad är det du missar när jag skriver så? Läs först och kommentera sen.

Anonym sa...

Jag kan inte läsa någonstans att Smulan har varit otrevlig mot Anja. Hon har ju bara frågat hur Anja kan veta allt - vilket Anja själv har skrivit då "att hon vet".

/Enen

Anonym sa...

Tack och bock

Johan sa...

Jag tycker folk ska få ha sina åsikter. Att man irriterar sig på folk som tycker sig veta saker är ju upp till en själv, jag kan också göra det ibland. Men på bloggen är det lättare att ignorera än när man ses i verkligheten.

Jag är inte av den typen som irriterar mig på saker. Oftast. :)

Jag tycker inte jag försvarar anja, hennes åsikter får stå för henne. Däremot försvarar jag hennes, och alla andras, rätt att skriva vad de vill.

och nej, jag känner inte anja och har inte pratat med henne. Allt jag gör är att säga stopp när det börjar bli otrevligt bland kommentarerna, men inte ens då raderar jag nåt.